Aplikace Balanced Scorecard - Pokorný, Tomáš; Neumaierová, Inka, 1960-; Beran, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce se zabývá aplikací strategického systému řízení výkonnosti, Balanced Scorecard, v podniku Data Elektronik, který doposud nikdy neměl explicitně definovanou strategii. Nejprve je definována nejvyšší úroveň strategie – poslání, hodnoty a vize podniku. Následně je provedena analýza vnějšího a vnitřního prostředí, která ústí ve SWOT analýzu. Na základě SWOT analýzy je navržena strategie podle 4 perspektiv Balanced Scorecard. Stěžejním výstupem diplomové práce je grafický návrh strategické mapy podniku.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses