Vliv dotačních peněžních prostředků na rozvoj obce Bratřínov - Svobodová, Iveta; Říhová, Gabriela; Jílek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce se věnuje tématu lokálního rozvoje obce Bratřínov, který je uskutečňován pomocí dotačních peněžních prostředků. Hlavním cílem práce je analyzovat jaké dotační prostředky obec čerpá, do jakých oblastí tyto prostředky v rámci dalšího rozvoje alokuje, a dále také jak vnímají rozvoj samotní občané obce. Ti byli osloveni formou dotazníkového šetření. Zjištěné závěry ukazují, že bez dotačních peněžních prostředků by rozvoj v obci nebyl možný. Občané jsou spokojeni s rozvojem obce a za jednu z důležitých oblastí dalšího rozvoje považují místní komunikace. Práce přináší návrh konkrétní dotace, kterou by obec mohla čerpat právě za účelem zlepšení současného stavu místních komunikací.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses