Analýza energetických produktů společnosti Tesla, Inc. - Dostál, Jiří; Kubíček, Aleš; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Práce se zabývá komplexní analýzou energetických produktů a celé energetické divize společnosti Tesla, Inc. K tomu využívá základní marketingové pojmy a principy strategické analýzy. Cílem práce je zasazení společnosti Tesla, Inc. do dynamicky se rozvíjejícího energetického odvětví a zodpovězení otázek, čím se produkty této firmy odlišují od konkurence a jaká je jejich finanční efektivita. Výstupem práce je charakteristika společnosti a jejich energetických produktů, analýza již uskutečněných instalací těchto produktů, analýza tržeb a výkonnosti, analýza odvětví, ověření tržního potenciálu produktů společnosti Tesla, Inc. a shrnutí těchto dílčích výstupů ve SWOT analýze. Teoretická část definuje základní pojmový aparát a použité analytické metody, zatímco praktická část již tyto metody aplikuje.
Vedoucí práce: Aleš Kubíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses