Vývoj veřejného dluhu v zemích V4 - Strobach, Jiří; Šumpíková, Markéta, 1970-; Kaňková, Eva, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Předmětem bakalářské práce nazvané Vývoj veřejného dluhu v zemích V4 je analýza veřejných dluhů států Visegrádské skupiny. Zaměřuje se na vývoj veřejných dluhů po vzniku jednotlivých samostatných republik, a to České, Slovenské, Maďarské a Polské. První část vymezuje pojmy potřebné pro popsání veřejného dluhu, příčin jeho vzniku a akumulace a ekonomických důsledků. Druhá část analyzuje a porovnává jednotlivé veřejné dluhy států.
Vedoucí práce: Markéta Šumpíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses