Komparace středního podniku a korporátního podniku z pohledu absolventa VŠ v oblasti péče o zaměstnance - Knejp, Tomáš; Němec, Otakar; Pirkl, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Za cíl této bakalářské práce jsem stanovil zodpovědět otázku, zda je pro absolventa vysoké školy výhodnější vybrat si pro rozvoj kariéry střední podnik či korporátní firmu. Práce obsahuje dvě části. V první části práce jsou definovány základní složky péče o zaměstnance. V následující části jsou tyto složky praktickým výzkumem analyzovány v korporátním a středním podniku. Analýza používá jako základ dotazníkové šetření se zaměstnanci společnosti České spořitelna, a.s., konkrétně administrativního centra v Pardubicích, a TEPVOS, spol. s r. o. doplněné o rozhovory se zaměstnanci zodpovědnými za personální činnosti. Druhá část se také věnuje porovnání a zároveň zhodnocení přístupu a stavu firem. Součástí druhé části jsou návrhy na inovace a odstranění slabých míst v oblasti péče o zaměstnance pro zvýšení atraktivity podniku z pohledu absolventa VŠ.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses