Business model Airbnb v kontextu tradičního odvětví : regulatorní teorie a praxe - Peterka, Pavel; Hnilica, Jiří, 1976-; Rod, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
hovno
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses