Mystery shoping z pohledu fiktivních zákazníků. - Barborová, Lucie; Kašparová, Eva, 1958-; Macháčková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce se zabývá problematikou mystery shoppingu z pohledu fiktivních zákazníků. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení pojmu mystery shopping a jeho zařazení mezi výzkumné metody. Dále popisuje historii a etické rozměry mystery shoppingu, vysvětluje podmínky práce fiktivního zákazníka a rozebírá jednotlivé fáze mystery shoppingového projektu. Praktická část se snaží analyzovat data získaná pomocí semistrukturovaných rozhovorů s fiktivními zákazníky. Pokouší se zjistit důvody, které je vedou k zapojení do projektů a činnosti, které vykonávají v jednotlivých fázích projektu. Také zjišťuje jejich názor na etickou stránku mystery shoppingu. Z poznatků získaných v průběhu rozhovorů jsou v závěru práce vytvořeny opatření pro firmy, která by mohla vést ke zlepšení vnímání metody mystery shopping mezi širokou veřejností.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses