Strategická analýza konkrétního podniku - Procházková, Veronika; Mikan, Pavel, 1963-; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit strategickou pozici konkrétního podniku na trhu a zjistit, jaké kroky by měla sledovaná společnost podniknout za účelem dalšího pozitivního vývoje. Doporučení pro budoucí rozvoj podniku budou provedena na základě aplikovaných metod strategické analýzy. Těmito metodami jsou analýza PESTLE, Porterův model pěti sil, VRIO analýza, analýza nákladů a syntéza. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části práce jsou obecně popsány výše zmíněné metody. V praktické části práce jsou tyto metody aplikovány na konkrétní podnik, kterým je restaurace POVODÍ. Výsledky práce budou poskytnuty vedení podniku, které je bude moci posléze využít pro plánování budoucí strategie.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses