Strategická analýza společnosti Alza.cz a.s. - Truong Anh, Tuan; Krause, Josef, 1978-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem bakalářské práce je zhotovit strategickou analýzu společnosti Alza.cz a.s., která je klíčovým prostředkem k formulaci strategie pro dosažení dlouhodobého úspěchu podniku. Strategická analýza spočívá v rozboru vztahů společnosti s okolním prostředím a v evaluaci jejích vnitřních zdrojů. Bakalářská práce je tradičně rozdělena do dvou hlavních částí. V teoretické části bude specifikován postup analýzy, jenž bude později v praktické části aplikován na vybranou společnost. Na závěr bude provedena syntéza poznatků z provedené strategické analýzy a navrhnuto strategické doporučení společnosti.
Vedoucí práce: Josef Krause
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses