Vyhodnotenie aktivít vybranej spoločnosti v oblasti udržateľného rozvoja - Franková, Henrieta; Plášková, Alena, 1949-; Svobodová, Hana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cieľom tejto bakalárskej práce je zmapovať aktivity vybranej spoločnosti, v oblasti udržateľného rozvoja a CSR. Analyzovať tieto aktivity a navrhnúť prípadne zlepšenie do budúcna pre tento konkrétny podnik. Práca je rozdelená do dvoch častí. Teoretická časť predstavuje koncept spoločenskej zodpovednosti spoločností, zahrňujúc všetky jej oblasti. Práca tiež popisuje koncept udržateľného rozvoja, ktorý úzko súvisí so spoločenskou zodpovednosťou a zameriava sa na 17 cieľov udržateľného rozvoja. Praktická časť následne skúma aktivity vybranej spoločnosti- IKEA ako globálnej a lokálnej firmy v tejto oblasti. Na základe získaných informácií sú záverom navrhnuté zlepšenia činností spoločnosti do budúcna.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses