Analýza, vývoj a trendy v oblasti sociálního bydlení ve Středočeském kraji v letech 2015 až 2017 - Suda, Petr; Barák, Vladimír; Prudká, Šárka, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2018)
Sociální bydlení je v posledních letech v České republice poměrně diskutované téma. Řeší se především definování sociálního bydlení a vznik zákona, který by mu poskytoval právní rámec a ukotvení. V bakalářské práci se snažím zmapovat vývoj a trendy v oblasti sociálního bydlení v České republice, a především ve Středočeském kraji v letech 2015 až 2017. V první části práce se věnuji teoretickému základu pro zvolené téma. Následně rozebírám organizační strukturu a cíle Koncepce sociálního bydlení České republiky 2015 – 2025. V závěru práce zkoumám Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb ve Středočeském kraji na období 2015 – 2019. Cílem práce je analýza primárních a sekundárních dokumentů, které se danému tématu věnují, a jejich následné vyhodnocení. Výsledky práce poukazují na nedostatečné fungování systému sociálního bydlení v České republice a na nutnost přijetí zákona o sociálním bydlení.
Vedoucí práce: Vladimír Barák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses