Od nápadu k realizaci studentského podnikání - Melíšek, Tadeáš; Andera, Michal, 1984-; Mísař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce „Od nápadu k realizaci studentského podnikání“ porovnává skupinu podnikajících studentů mezi sebou. Srovnává, kolik času věnují studiu a podnikání z časového hlediska a zároveň porovnává, jak vnímají přínos vysoké školy pro rozjezd studentského podnikání. Následně zkoumá, odkud respondenti čerpají svoji inspiraci a zdali jim v tomto ohledu byla škola nějakým způsobem přínosná. Také porovnává fáze jejich podnikání a dobu, kterou již podnikají. Výzkum se zaměřuje na studenty vedlejší specializace podnikání na VŠE a popisuje jejich vnímání programu zaměřeného na rozvoj podnikatelských dovedností.
Vedoucí práce: Michal Andera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses