Fundamentální analýza akcie Amazon.com, Inc. - Prokhorov, Evgeny; Musílek, Petr, 1965-; Šubová, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akciového titulu celosvětově známé společnosti Amazon.com, Inc. Analýza je provedena na třech úrovních s přístupem seshora. Na úrovní globální jsou zkoumány základní makroekonomické veličiny a jejich vliv na vývoj daného akciového titulu. V odvětvové části jsou rozebírány charakteristika trhu a faktory, které jej ovlivňují. Třetí část je věnována firemní analýze a určení vnitřní hodnoty akciového titulu. Závěrem práce je investiční doporučení na základě provedené analýzy.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses