Strategická analýza - Zaitceva, Tatiana; Mikovcová, Hana, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Plynárenský průmysl je významným prvkem ekonomiky a globálního energetického komplexu. Cílem této kvalifikační práce je zpracování strategické analýzy jako východiska pro formulaci strategií, návrhů a doporučení pro budoucí orientaci ruského plynárenského podniku. Práce je rozdělena do dvou kapitol. První kapitolu práce tvoří teoretický rámec, jenž popisuje metodologický aparát, který bude aplikován v části praktické. V závěru praktické části je zpracována finální analýza jednotlivých vnějších a vnitřních činitelů působících na podnik a jsou navrženy alternativní strategie jeho rozvoje.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses