Dlouhodobá nezaměstnanost v České republice. - Hubička, Jakub; Pavelka, Tomáš, 1975-; Adámek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce se zabývá analýzou dlouhodobé nezaměstnanosti v České republice po hospodářské krizi v letech 2008 až 2015. V práci je možné naleznout teoretickou část, kterrá obsahuje vysvětlující pojmy a definice spojené s trhem práce, nezaměstnaností a politikou zaměstnanosti. V části praktické je nejdříve provedena analýza trhu práce ČR a EU. Autorem je poté vypracována analýza dlouhodobé nezaměstnanosti v ČR podle věku, pohlaví, dosaženého vzdělání a regionu.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses