Podnikatelský plán - Le, Hai Dang; Habrmanová, Blanka; Srpová, Jitka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Hlavním záměrem této práce je ověřit podnikatelský nápad pomocí podnikatelského plánu. V teoretické části je na základě znalostí nabytých z odborné literatury sestaven výčet a detailní popis náležitosti, které by v tomto podnikatelském záměru neměly chybět. S využitím teorie sepsané v teoretické části, je v praktické části sestaven konkrétní podnikatelský plán zaměřený na budování farmy na chov hmyzu. Realizací plánu postupně zjistíme, zda je naše počáteční vidina podnikatelské příležitosti opravdu životaschopná nebo zda projekt nemá šanci na přežití. V podnikatelském plánu je hlavní pozornost zaměřena na vytvoření analýzy trhu, marketingovou strategii, realizační projektový plán, finanční plán a identifikaci rizik.
Vedoucí práce: Blanka Habrmanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses