Země Visegrádské čtyřky socio-demografickým pohledem - Mráz, Jaroslav; Šimková, Martina, 1987-; Kozelský, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Visegrádská skupina spojuje Českou republiku, Maďarsko, Polsko a Slovensko a slouží jako platforma pro spolupráci mezi těmito zeměmi středoevropského regionu. Cílem práce je srovnání zemí Visegrádské skupiny dle socio─demografických charakteristik se zaměřením na pozici České republiky v této skupině. Bylo zjištěno, že vývoj v České republice je ve sledovaném období podobný jako v ostatních zemích.
Vedoucí práce: Martina Šimková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: sociálně ekonomická demografie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses