Makroekonomický vývoj Maďarska po vstupu do EU - Vencourová, Klára; Nečadová, Marta; Makovský, Petr, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce se věnuje makroekonomické analýze Maďarska po vstupu do Evropské unie. Po představení teoretických východisek a použité metodologie jsou rovněž nastíněna interpretační omezení ukazatele HDP a v této souvislosti také představeny některé alternativní ukazatele, především hrubý národní důchod a reálný hrubý domácí důchod. Hlavním cílem práce je analýza vývoje HDP v Maďarsku mezi lety 2004-2017. Práce analyzuje vývoj HDP ve zvoleném období metodou výdajovou, výrobní a důchodovou.
Vedoucí práce: Marta Nečadová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses