Analýza personálních činností ve vybrané společnosti - Nováková, Zdeňka; Hejda, Jan, 1955-; Ježková Petrů, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Cílem práce je analyzovat přesně vymezené a strukturované personální činnosti ve vybrané společnosti se zaměřením na lidský kapitál. Součástí práce bude průzkum spokojenosti zaměstnanců. Na základě získaných dat provést zhodnocení stavu a navrhnout specifická opatření.V analytické části práce řešitelka vymezí současný a historický stav společnosti v oblasti lidských zdrojů a práce s nimi. S použitím stanovených metodologických postupů vymezí podněty spokojenosti zaměstnanců v návaznosti na analýze vybraných personálních činností.Na základě získaných dat se v syntetické části zaměří na stanovení návrhů pravidel a opatření, která by mohla být implementována do organizační struktury společnosti a která budou odpovídat standardům současného vědeckého poznání.
Vedoucí práce: Jan Hejda
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: personální management; pracovní spokojenost; odměňování; pracovní vztahy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; job satisfaction; compensation; industrial relations; master's theses