Spokojenost a motivace zaměstnanců společnosti UGO Trade, s. r. o. - Nárožná, Kateřina; Legnerová, Kateřina, 1965-; Landa, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku spokojenosti a motivace zaměstnanců. Cílem této práce je změřit tyto oblasti, vyhodnotit výsledky a navrhnout opatření, která by vedla ke zlepšení současné situace. V teoretické části jsou zpracované poznatky z literatury a článků, jak z oblasti personalistky, psychologie, tak i behaviorální ekonomie. Jsou zde představené oblasti, se kterými se dále pracuje v praktické časti, a to problematika fluktuace a vlivy na ní, oblast spokojenosti a motivace a na závěr je zde uvedená interní komunikace, která má na motivaci a spokojenost zásadní vliv. Praktická část se pak zabývá představením společnosti, metodologií provedeného dotazníku a představením zjištěných výsledků. V závěru práce je celá práce shrnuta a na základě dosažených výsledků jsou navrhnuty opatření pro zlepšení současné situace.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses