Analýza vlivu společnosti Aeroflot na České aerolinie - Kidalova, Victoria; Mervart, Michal, 1977-; Červinská, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce vysvětluje nejdůležitější pojmy týkající se letecké dopravy v teoretické části.Jsou zmíněny i zákonné předpisy, podle kterých provozují svoji činnost letecké společnosti.Cílem je prozkoumat, jestli Aeroflot patří mezi nejvýznamnější konkurenty pro ČSA na českémtrhu. Dalším cílem je zjistit, jaký dopad má největší ruská letecká společnost na českou společnostv poslední době při provozování linky Praha-Moskva. V neposlední řadě je cílem porovnat cenovépolitiky společností a vymezit nevýhody ČSA vůči Aeroflotu.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses