Převodní ceny se zaměřením na služby s nízkou přidanou hodnotou - Garnotová, Karolína; Francírek, František; Kábelová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce se zabývá problematikou převodních cen se zaměřením na využití konceptu bezpečného přístaviště pro služby s nízkou přidanou hodnotou. Práce je členěna do sedmi kapitol. Prvních pět kapitol se věnuje vymezení převodních cen, jejich kontrole a konceptu bezpečného přístaviště. Šestá kapitola je věnována dotazníkovému šetření zaměřenému na služby s nízkou přidanou hodnotou a poslední kapitola prověřuje podmínky pro využití bezpečného přístaviště v České republice prostřednictvím pokynu GFŘ D – 10.
Vedoucí práce: František Francírek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses