Optimalizace doručovacích služeb pro daný segment ve společnosti PPL CZ s.r.o. - Pekárek, Václav; Mervart, Michal, 1977-; Stejskal, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato bakalářská práce se věnuje zejména přepravním službám a jejich poskytováním společností PPL CZ s.r.o.. Dále se zaměřuje na doručovací služby s cílem jejich optimalizace pro cílový segment vysokoškolských studentů za účelem snížení nákladů spojených s nedodanými zásilkami. Teoretická část se zabývá vývojem logistiky, logistickými řetězci, subjekty logistiky, přepravou a přepravními službami. Dále se věnuje nejvýznamnějším světovým přepravním společnostem a metodologickému základu pro tvorbu dotazníku. Praktická část se zaměřuje na zkoumanou firmu, zkoumá a vyvozuje závěry z provedeného dotazníkového šetření, na jehož základě dává návrhy na optimalizaci doručovacích služeb pro segment vysokoškolských studentů.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses