Reklama v MHD - Borzykina, Vera (2018)
Předmětem práce je problematika reklamy v dopravě. V práci je zkoumán historický vývoj této oblasti ve světě a specificky v Česku, jsou definovány její hlavní rysy a dále je podáván náhled na to, jak se vytvářejí ceny reklamy v dopravě. Podrobněji je práce zaměřena na pozorování reklam v městské hromadné dopravě. V praktické části této práce jsou porovnávány efektivita a cenová náročnost vnitřní reklamy ve vybraných dopravních prostředcích na základě metody pozorování a metody Nju-Ton a následně jsou srovnávány výsledky obou metod.