Reklama v MHD - Borzykina, Vera; Mervart, Michal, 1977-; Červinská, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Předmětem práce je problematika reklamy v dopravě. V práci je zkoumán historický vývoj této oblasti ve světě a specificky v Česku, jsou definovány její hlavní rysy a dále je podáván náhled na to, jak se vytvářejí ceny reklamy v dopravě. Podrobněji je práce zaměřena na pozorování reklam v městské hromadné dopravě. V praktické části této práce jsou porovnávány efektivita a cenová náročnost vnitřní reklamy ve vybraných dopravních prostředcích na základě metody pozorování a metody Nju-Ton a následně jsou srovnávány výsledky obou metod.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses