Bariéry výkonnosti studentských spolků na VŠE a možnosti efektivního manažerského řešení - Vitale, Davide (2019)
Ve studentských organizacích vyvstávají výkyvy ve výkonnosti při odchodu autorit. Práce představuje návod na zlepšení chodu studentské organizace, kdy by se členové měli více ztotožňovat s vizí a cíli spolku než jen s osobou či lidmi ve vedení. Provedeným výzkumem bylo zjištěno, že ve studentských organizacích je mnohem více potřeba klást důraz na vychování nastupujících vůdců a snahu předat jim co nejvíce zkušeností. Přínosem práce je zanechání odkazu budoucím předsedům a prezidentům studentských spolků, kteří budou chtít zlepšit chod své organizace.