Bariéry výkonnosti studentských spolků na VŠE a možnosti efektivního manažerského řešení - Vitale, Davide; Pašmik, Jaroslav; Rey, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2019)
Ve studentských organizacích vyvstávají výkyvy ve výkonnosti při odchodu autorit. Práce představuje návod na zlepšení chodu studentské organizace, kdy by se členové měli více ztotožňovat s vizí a cíli spolku než jen s osobou či lidmi ve vedení. Provedeným výzkumem bylo zjištěno, že ve studentských organizacích je mnohem více potřeba klást důraz na vychování nastupujících vůdců a snahu předat jim co nejvíce zkušeností. Přínosem práce je zanechání odkazu budoucím předsedům a prezidentům studentských spolků, kteří budou chtít zlepšit chod své organizace.
Vedoucí práce: Jaroslav Pašmik
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses