Analýza komunikačních kanálů ve vybrané neziskové organizaci - Adamčíková, Barbora; Hubinková, Zuzana, 1971-; Horáková, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce si klade za cíl analyzovat interní komunikační kanály používané v neziskové organizaci. Teoretická část definuje nejprve komunikaci jako celek a poté specifikuje firemní komunikaci, její důležitost v podniku, cíle a nutné kroky k jejímu efektivnímu vedení. Dále jsou zde uvedeny základní charakteristiky nestátních neziskových organizací. V praktické části je představena vybraná nezisková organizace. Popsána její organizační struktura a používané formy interní komunikace. Následuje výzkumná část práce, ve které jsou analyzovány komunikační kanály používané v organizaci. Analýza je provedena na základě výsledků z dotazníkového šetření a hloubkového rozhovoru provedených v organizaci. V závěru práce jsou shrnuty výsledky analýzy a představeny doporučení na zlepšení interní komunikace organizace.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses