Analýza okolí podniku Český mlynář, s.r.o. - Gold, Tomáš (2018)
Bakalářská práce se věnuje analýze podnikového okolí firmy Český mlynář, s. r. o., která je výrobcem mouky. Práce se dělí na teoretickou část, ve které jsou definovány základní pojmy a část praktickou, ve které je pomocí vhodně zvolených metod zkoumáno makrookolí a mikrookolí firmy. Hlavním cílem je tedy provést analýzu okolí firmy a případně navrhnout doporučení týkající se jejího budoucího vývoje a směřování.