Analýza okolí podniku Český mlynář, s.r.o. - Gold, Tomáš; Sieber, Patrik, 1977-; Homoláč, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce se věnuje analýze podnikového okolí firmy Český mlynář, s. r. o., která je výrobcem mouky. Práce se dělí na teoretickou část, ve které jsou definovány základní pojmy a část praktickou, ve které je pomocí vhodně zvolených metod zkoumáno makrookolí a mikrookolí firmy. Hlavním cílem je tedy provést analýzu okolí firmy a případně navrhnout doporučení týkající se jejího budoucího vývoje a směřování.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses