Využitie koučingu ako metódy rozvoja pracovníkov v medzinárodnom prostredí - Greif, Peter; Pauknerová, Daniela, 1970-; Honsová, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cieľom práce je zistiť, aký výhody a limity má využitie koučingu v medzinárodnom prostredí. Teoretická časť je zameraná na uvedenie do problematiky koučingu, vymedzenia pojmov, potrebných k správnemu pochopeniu danej metódy rozvoja pracovníkov a poskytnutia opory v podobe teórie, od ktorej sa bude odvíjať praktická časť tejto práce. V praktickej časti je hlavným cieľom vyhodnotenie väzby medzi vývojom a zmenou v ich pracovnom, ale aj osobnom živote vo vzťahu ku koučingu, ktorý títo respondenti v minulosti absolvovali. Zameriame sa na názory týchto ľudí, respondentov ohľadom vplyvu koučingu, k čomu využijem riadené rozhovory. Vyhodnotenie dát bude vykonané anonymne. Vďaka tejto metóde budeme môcť prakticky zhodnotiť efektívnosť koučovania u daného vzorku.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses