Analýza pracovní spokojenosti zaměstnanců generace Y ve výrobním podniku - Makovcová, Lenka; Lorencová, Hana; Franková, Emilie, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce se věnuje problematice pracovní spokojenosti generace Y ve výrobním podniku. Hlavním cílem je zjistit a zanalyzovat faktory, které mají největší vliv na pracovní spokojenost generace Y v konkrétní společnosti. Nejprve je zpracována teoretická část, ve které je jednak vymezena oblast pracovní spokojenosti, a jednak jsou i popsána a vysvětlena specifika motivace generace Y. Následuje metodologická část, kde je detailněji popsán postup práce společně s vybranými metodami sběru a zpracování dat. V úvodu praktické část je poté představen konkrétní výrobní podnik, v rámci, něhož se výzkum prováděl. Následuje kapitola s vyhodnocením jak dotazníkového šetření prováděného na všech zaměstnancích z generace Y ve společnosti, tak i s vyhodnocením individuálních rozhovorů s vrcholnými manažery společnosti. Závěrečnou část poté tvoří diskuse výsledků a návrh sady doporučení, která by měla společnosti přispět ke zvýšení pracovní spokojenosti jejich pracovníků z generace Y.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses