Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje Tritia, spol. s r. o. - Razaronova, Nina; Dufková, Eva; Petriashvili, Aleksandre; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti Tritia, spol. s r. o., pomocí veřejně dostupných účetních informací a na následnou prognózu vývoje tohoto výrobce a dodavatele pečiva. Pro výpočty jsou použita data z období 2012-2016.Práce je rozdělena do třech na sebe navazujících částí. První z nich je metodická, v níž jsou vymezeny a definovány teoretické základy prováděné analýzy. V části druhé jsou tyto metody a zásady pak aplikované na zkoumanou společnost. Součástí jsou výsledky finanční analýzy dané společnosti s ohledem na celkové perspektivy odvětví, mezipodnikové porovnání a SWOT analýza. Na to navazuje prognóza budoucího vývoje, včetně plánované rozvahy, plánovaného výkazu zisku a ztráty a plánovaného přehledu o peněžních tocích. V poslední části jsou shrnuty výsledky a vyvozeny závěry.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses