Tvorba firemního stylu a komunikační strategie na sociálních sítí - Martinek, Jan (2018)
Práce se zabývá firemním stylem z pohledu komplexnosti firemní identity a jeho propojení v komunikaci na sociálních sítích. Teoretická část práce charakterizuje základní elementy řešené problematiky, které jsou následně uplatňovány v praxi. Pro aplikaci zjištěných poznatků je navázána spolupráce s nově vznikajícím projektem v oblasti kavárnictví a dle zadání jsou vypracovány základní prvky firemního designu, které jsou následně využity a promítnuty v návrhu strategie komunikace na sociálních sítích.