Tvorba firemního stylu a komunikační strategie na sociálních sítí - Martinek, Jan; Horný, Stanislav, 1955-; Krsek, Libor, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Práce se zabývá firemním stylem z pohledu komplexnosti firemní identity a jeho propojení v komunikaci na sociálních sítích. Teoretická část práce charakterizuje základní elementy řešené problematiky, které jsou následně uplatňovány v praxi. Pro aplikaci zjištěných poznatků je navázána spolupráce s nově vznikajícím projektem v oblasti kavárnictví a dle zadání jsou vypracovány základní prvky firemního designu, které jsou následně využity a promítnuty v návrhu strategie komunikace na sociálních sítích.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses