Význam věrnostních programů v kupním chování generace Y - Natsagdorj, Uranchimeg (2018)
Tato bakalářská práce se věnuje marketingovému nástroji podpory prodeje, přesněji věrnostním programům a jejich vlivu na kupní chování spotřebitelů patřících do generace Y. Práce je rozdělená na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se věnuje vysvětlení základních pojmů týkajících se přímo věrnostních programů a jejich vlivu na kupní chování spotřebitelé. Praktická část se zabývá zhodnocením a komparaci věrnostních programů na současném českém maloobchodním trhu. Hlavní přínos práce je obsažen v marketingovém výzkumu.