Význam věrnostních programů v kupním chování generace Y - Natsagdorj, Uranchimeg; Stříteský, Václav; Tao, Thuy Ngoc; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato bakalářská práce se věnuje marketingovému nástroji podpory prodeje, přesněji věrnostním programům a jejich vlivu na kupní chování spotřebitelů patřících do generace Y. Práce je rozdělená na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se věnuje vysvětlení základních pojmů týkajících se přímo věrnostních programů a jejich vlivu na kupní chování spotřebitelé. Praktická část se zabývá zhodnocením a komparaci věrnostních programů na současném českém maloobchodním trhu. Hlavní přínos práce je obsažen v marketingovém výzkumu.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses