Využitie nástrojov inbound marketingu v start-upe - Porubská, Simona; Mareš, Jan, 1986-; Pešek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cieľom diplomovej práce je navrhnúť podrobnú inbound marketingovú stratégiu pre start-up na základe získania a následnej interpretácie potrebných dát. Hlavnou úlohou je analýza možností využitia marketingových nástrojov pre hudobné vydavateľstvo Gergaz. Teoretická časť vysvetľuje a charakterizuje pojem inbound marketing, pravidlá, ktorými sa riadi a tiež jeho metodiku a komponenty. V analytickej časti je skúmaný aktuálny stav webových stránok a faktorov priamo na webovej stránke i mimo nej. Podrobná analýza kľúčových slov, marketingových persón a SEO faktorov na webovej stránke vedie ku kompletnému návrhu inbound marketingovej stratégie, ktorá obsahuje nápady na zlepšenie a využívanie konkrétnych dostupných nástrojov s dostatočnou relevantnosťou pre vybraný subjekt.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses