Charkovské metro - Didinova, Iryna (2018)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice městské hromadné dopravy a zejména metra ve městě Charkov. První část práce – část teoretická – je věnována základním pojmům týkajícím se městské hromadné dopravy a její prostředku. V praktické části bude provedena analýza charkovského metra a nastíněn její možný budoucí rozvoj. Cílem této bakalářské práce je zhodnotit stav metra v Charkově na základě teoretických poznatků z odborné literatury s ohledem na historický vývoj a geografické podmínky města a navrhnout teoreticky možné způsoby zlepšení.