Charkovské metro - Didinova, Iryna; Mervart, Michal, 1977-; Červinská, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato bakalářská práce se věnuje problematice městské hromadné dopravy a zejména metra ve městě Charkov. První část práce – část teoretická – je věnována základním pojmům týkajícím se městské hromadné dopravy a její prostředku. V praktické části bude provedena analýza charkovského metra a nastíněn její možný budoucí rozvoj. Cílem této bakalářské práce je zhodnotit stav metra v Charkově na základě teoretických poznatků z odborné literatury s ohledem na historický vývoj a geografické podmínky města a navrhnout teoreticky možné způsoby zlepšení.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses