Ocenění bytové jednotky a analýza rezidenčního trhu - Hluší, Lenka; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato diplomová práce je zaměřena na oceňování nemovitostí, konkrétně na rezidenční nemovitosti. Cílem práce je ocenění typické rezidenční nemovitosti jak tržním způsobem (porovnáním), tak administrativním způsobem oceňování, zhodnocení dosažených výsledků a jejich komparace. Dílčím cílem práce je analýza rezidenčního trhu a jeho stručná prognóza s důrazem na nemovitosti hromadného bydlení. Práce je členěna do dvou částí. V první části jsou vymezeny teoretické pojmy, metody oceňovaní a specifikace rezidenčního trhu. V praktické části je pak identifikace předmětu ocenění, samotné ocenění uvedenými metodami a následně analýza a stručná prognóza rezidenčního trhu
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses