Podnikatelský plán - Mušinka, Juraj (2018)
Táto bakalárska práca je zameraná na problematiku online supermarketov. V práci je vymodelovaný podnikateľský plán online supermarketu na českom trhu, konkrétne v Prahe. Súčasťou práce je teoretická časť, v ktorej autor popisuje štruktúru podnikateľského plánu na základe odbornej literatúry. Druhá časť práce je praktická, v ktorej je vytvorený konkrétny podnikateľský plán na založenie online supermarketu so zameraním na cieľovú skupinu študentov. Cieľom práce bolo pomocou analýzy okolia zhodnotiť životaschopnosť podnikateľského zámeru v rámci služby online nákupu. Na základe prieskumu trhu boli vytvorené príslušné časti podnikateľského plánu v troch variantách. Výsledkom práce je podložené zistenie, že podnikateľský zámer nie je vhodný pre realizáciu z dôvodu vysokých rizík projektu.