Podnikatelský plán - Mušinka, Juraj; Mikan, Pavel, 1963-; Machek, Ondřej, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Táto bakalárska práca je zameraná na problematiku online supermarketov. V práci je vymodelovaný podnikateľský plán online supermarketu na českom trhu, konkrétne v Prahe. Súčasťou práce je teoretická časť, v ktorej autor popisuje štruktúru podnikateľského plánu na základe odbornej literatúry. Druhá časť práce je praktická, v ktorej je vytvorený konkrétny podnikateľský plán na založenie online supermarketu so zameraním na cieľovú skupinu študentov. Cieľom práce bolo pomocou analýzy okolia zhodnotiť životaschopnosť podnikateľského zámeru v rámci služby online nákupu. Na základe prieskumu trhu boli vytvorené príslušné časti podnikateľského plánu v troch variantách. Výsledkom práce je podložené zistenie, že podnikateľský zámer nie je vhodný pre realizáciu z dôvodu vysokých rizík projektu.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2019
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2019
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses