Strategická analýza konkrétního podniku se zaměřením na analýzu konkurence - Boldov, Ilya; Mikan, Pavel, 1963-; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem bakalářské práce je vypracování strategické analýzy společnosti Rodinný pivovarBERNARD a.s., identifikace silných a slabých stránek, a příležitosti a hrozby společnosti a nazákladě těchto informací navrhnout strategická doporučení pro zlepšení řízení společnosti.Práce je rozdělena na dvě části, na část teoretickou a část praktickou. V teoretické část prácejsou popsány postupy používané při strategické analýze. Praktická část se bude věnovatstrategické analýze vybrané společnosti, v této části bude provedena PEST analýza, analýzaPorterova modelu pěti sil, analýza vnitřních zdrojů společnosti, VRIO analýza, finančníanalýza a SWOT analýza. Výstupy z praktické části jsou shrnuty ve SWOT analýze, na nížjsou založena navrhovaná strategická opatření pro danou firmu.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses