Nové generace vyspělého virtuálního světa - Matula, Sebastián; Hubinková, Zuzana, 1971-; Kašparová, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Bakalářská práce se zabývá vlivem existence virtuálního světa a jeho vlivem na mladou generaci současné společnosti. Práce je rozdělená na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je stručně popsána historie internetu a prvních virtuálních světů, dále jejich současný stav a vliv na mladou generaci, prostředí virtuálního světa i využití virtuální reality v současném době. Dále je zde popsán vývoj a současný stav sociálních sítí a jejich vliv na psychickou stránku člověka. Praktická část mapuje význam internetu, sociálních sítí, virtuální zábavy a zkoumá vnímání virtuální reality ve společnosti. Výzkum je především zaměřen na věkovou skupinu v rozmezí 15-27 let. V závěru práce jsou shrnuty poznatky z celé práce.
Vedoucí práce: Zuzana Hubinková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses