Analýza konkurenční strategie společnosti Alza.cz - Jiroudek, Daniel; Špička, Jindřich, 1981-; Kubíčková, Klára, 1988-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem bakalářské práce je vyhodnocení konkurenční strategie společnosti Alza.cz a.s. a stanovení její udržitelnosti. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část práce bude obsahovat charakteristiky jednotlivých konceptů konkurenčních strategií a metod strategické analýzy pro její zjištění s využitím odborné literatury. Praktická část se bude věnovat těmto analýzám vybrané společnosti, konkrétně se bude jednat o analýzu konkurence, portfolio analýzu, finanční analýzu, VRIO analýzu a Porterův model pěti sil. V závěru bude určena konkurenční strategie společnosti a odhad její udržitelnosti.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses