Analýza e-mail marketingové komunikace - Vaníčková, Petra; Vávra, Oldřich; Klega, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Tato práce se zabývá analýzou e-mailové komunikace vybraných českých e-shopů v segmentu módy. Představuje stav e-mail marketingu v České republice, uvádí možnosti vývoje e-mail marketingu v následujících letech. Stanovuje ukazatele a kritéria, pomocí kterých se měří „dobrý“ e-mail marketing, pokud nejsou k dispozici interní čísla úspěšnosti. Zároveň představuje ideální stav těchto kritérií a tím i stanovuje předpoklady kvalitního e-mail marketingu. V hlavní analytické části porovnává pomocí dat sesbíraných během tří měsíců newslettery pěti vybraných e-shopů dle stanovených kritérií. Na základě této analýzy hodnotí e shopy a stanovuje doporučení ke zlepšení e-mail marketingu.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses