Podnikatelský plán překážkové tělocvičny - Malčík, Vojtěch; Dvořáček, Jiří, 1947-; Libra, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem této práce je sestavení podnikatelského plánu pro založení první překážkové tělocvičny v Praze, který autorům záměru pomůže při rozhodování o jeho realizaci. Teoretická část obsahuje popis funkce a struktury podnikatelského plánu, představení zásad jeho tvorby a shrnutí možností financování v začátcích podnikání. Praktickou část představuje již samotný podnikatelský plán. V této části je věnována pozornost zejména popisu podnikatelského záměru, zvolení vhodného marketingového mixu, sestavení finančního plánu a analýze trhu. Součástí analýzy trhu je analýza konkurence, analýza poptávky a vymezení cílové skupiny. V závěru práce je uveden i plán realizace a analýza rizik.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses