Strategická analýza - Malá, Martina; Krause, Josef, 1978-; Kudela, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Diplomová práce se zabývá strategickou analýzou podniku XY. Ke zhodnocení současné situace podniku je využito PESTLE analýzy a Porterova modelu pěti sil, dále jsou analyzovány zdroje podniku pomocí VRIO analýzy a jeho schopnosti pomocí hodnototvorného řetězce, následuje analýza portfolia a závěrem jsou zjištěné výstupy zhodnoceny ve SWOT analýze, ve které jsou formulována strategická doporučení pro inspiraci vedení podniku. Cílem práce je na základě provedené analýzy zjistit možnosti rozvoje laboratoře a formulovat pro ni strategická doporučení.
Vedoucí práce: Josef Krause
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses