Vytváření systému motivace ve zdravotnické organizaci - Štěpán, Jakub; Palíšková, Marcela, 1961-; Šmíd, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem této diplomové práce je zjistit, jak zaměstnanci konkrétní organizace hodnotí nastavení motivačního systému. Teoretická část práce objasňuje klíčové pojmy motivace a pracovní motivace, zabývá se také motivačními teoriemi. Na základě teoretických konceptů byl sestaven dotazník, jehož výsledky posloužily k formulaci otázek pro rozhovory se zaměstnanci organizace. Informace získané z dotazníků a rozhovorů byly využity k formulaci odpovědi na hlavní výzkumnou otázku a k ověření stanovených hypotéz. Na závěr byla navržena opatření k nastavení motivačního systému ve zkoumané organizaci.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses